top of page

Fryseskiller

Fryseskiller

Fryseskiller reduserer energikostnadene og tillater kald luft å sirkulere raskt til midten av stabelen og reduserer dermed tiden det tar å fryse. Den unike overflaten til separatoren er lett å vaske, dampe eller skrubbe uten at den mister effekten. Tilgjengelig i 1016 x 1219 mm eller 800 x 1219 mm. 

Vareprøver med 10 fryseskiller er tilgjengelig. 

Mer informasjon om fryseskiller

Vi markedsfører en rekke Amerikanske fryseskiller som regnes som verdens mest populære. Formålet er å redusere tiden det tar å fryse kartongpakket kjøttvarer ved å la den kalde luften sirkulere mer effektivt mellom hvert lag. 

Våre separatorer har en form som ligner på en "eggkartong" og er produsert av polyetylen og delvis resirkulert plast. De er tilgjengelig i to størrelser, som tilsvarer omtrent pallestørrelse 800 x 1200 og 1000 x 1200. Vår leverandør lagerfører begge størrelser.

De er 32 mm dype, veier 1,65 kg hver og fordi de er ekstremt slitesterke, vil de vare i mange år uten å sprekke eller forvitre. Når de ikke er i bruk samles de lett sammen 100 fryseskiller av gangen, til en stabel på kun 400 mm høy. Normal prosedyre er å legge en separator mellom hvert lag av varer. Avhengig av størrelsen på fryseren kan disse være opptil 2m høye. Den forbedrede luftsirkulasjonen gjennom stabelen vil redusere frysetiden med minst 30% sammenlignet med varer som ikke er adskilt.

Systemet fungerer hånd-i-hånd med våre pallevendere; lasten/varene kan snus på siden for rask fjerning av mellomlegget etter frysing og deretter plasseres på en palle som klargjøring til oppbevaring eller transport. Vår leverandør markedsfører også Maxi mellomlegg som har en mye dypere profil (58 mm) og gir dermed raskere frysetid. Merk at dette fører til en høyere kostnad samt en høyere stablehøyde som kan redusere antall lag på en palle. Alternativet til å bruke slike mellomlegg er å anvende stålreoler som gir meget gode frysetid, men opptar mye plass i tillegg til å være ressurskrevende ved håndtering av eskene/kartongene. Vi oppfordrer kunder til å benytte seg av vareprøvene på 10 enheter til en svært konkurransedyktig pris. De fleste kommer tilbake for mer!

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

Lørdag Stengt

Søndag Stengt

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien.

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

Kontakt oss

Telefon: 3550 3550

Epost: post@pallevender.no

Takk for din henvendelse! Melding er mottatt!

bottom of page