top of page

G95° Pallevender

 G95° Pallevender

G95 pallevender gir et alternativ til de konvensjonelle 180° pallevenderne. Ved å tippe lasten  over 90° på den ene siden og åpne toppklemmen, kan lasten glid forsiktig bort fra pallen, slik at den kan fjernes og byttes ut. G95 kommer med to maksimale kjeveåpninger på 2250 mm og 1950 mm og en kapasitet på 1500 kg.

Alle maskiner er som standard malt med to strøk av sink primer og et 2-komponent epoxy akryl topp-belegg.

Spesielle størrelser kan bygges på forespørsel.

G95 pallevender fungerer best med varer som er stablet, vanligvis i esker. Den robuste konstruksjonen gjør den spesielt godt egnet for operasjoner i kalde omgivelser, der den også er ideell for fjerning av fryseskiller. 

Vennligst se video av G95 Pallevender i bruk til venstre.

Mer informasjon om G95

G95 eller lignendede type system for palle-overføring ble først utviklet på midten av 1980-tallet, hovedsaklig for bruk i kjølelager. Den ble designet som et alternativ til den konvensjonelle FS-modellen, som ikke kunne lastes fra bakkenivå.
 

Lastebordet på G95 ligger i flukt med gulvet og det har én bevegelig toppklemme. Lasten klemmes forsiktig og tippes på siden i en vinkel på opptil 105°. Sideveggen som varene hviler på, er en skyve-plate og når toppklemmen åpnes, glir varene i en svak nedoverbakken, og pallen er dermed fri for utskifting.
 

Etter at en ny pall er på plass, lukkes klemmen  og sideveggen roteres tilbake til startposisjon slik at lasten kan fjernes. G95 er et enkelt og billig system som også er overraskende effektivt. Ulempen med G95 er at den kun vil håndtere varer som er stablet, vanligvis i esker eller bokser, som gjør lasten stabil når den hviler på siden uten trykk fra toppklemmen. Lasten bør fylle pallens totale areal, for å unngå skjevheter eller ustabilitet når den nye pallen er plassert. 

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

Lørdag Stengt

Søndag Stengt

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien.

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

Kontakt oss

Telefon: 3550 3550

Epost: post@pallevender.no

Takk for din henvendelse! Melding er mottatt!

bottom of page