top of page

RR Type 2 Pallevender

RR2 Pallevender

RR Type 2 Pallevender er den minste modellen i serien og har tilgang i flukt med gulvet for laster på opptil 1000 kg i vekt og 1400 mm i høyde. Den klemmer og tipper lasten 90 grader ved hjelp av hydrualisk kraft, deretter kan lasten dreies lett for hånd.

Alle RR Type 2-maskiner er som standard malt med to strøk av sink primer og et 2-komponent epoxy akryl topp-belegg.

Vennligst se video av vår RR2 Pallevender til venstre.

Mer informasjon om RR2 Pallevender

Som sin storebror, fungerer RR Type 2 også på et prinsipp der lasten tippes og roteres for å oppnå 180 grader vending. Det doble klem-systemet samt tipp-mekanismen er hydraulisk drevet mens dreining av lasten oppnås ved å løsne en låsemekanisme og rotere lasten for hånd. Den er enkel og rask i drift. 

Type 2 har vanligvis en kapasitet på 1000 kg og er designet for å håndtere lave stabler, spesielt papir. Den kan for eksempel brukes av papirprodusenter for å overføre to små bunker med papir til en større pall for distribusjon.

Lastebordet er i flukt med gulvet for enkel lasting med jekketralle. Kontrollsystemet kan enten være håndtakopererte eller ved hjelp av trykknapp. Fremfor alt er RR Type 2 et ekstremt kompakt system som vil ta opp minimalt med gulvplass, noe som gjør den spesielt egnet til små trykkerier. Det tar mindre enn et minutt å vende en palle, så den er rask såvel som enkel.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

Lørdag Stengt

Søndag Stengt

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien.

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

Kontakt oss

Telefon: 3550 3550

Epost: post@pallevender.no

Takk for din henvendelse! Melding er mottatt!

bottom of page