top of page

Palleløs Lasting/Håndtering

Palleløs Lasting/Håndtering

Våre pallevendere er et naturlig element i et hvilket som helst palleløst lastesystem. Ved å vende produktet 180 grader, kan du beholde dine egne paller internt og laste containere dobbelt så raskt. Et ideelt system for varer som losses manuelt på leveringsstedet.

  • Unngå manuell stabling av varer

  • Reduserer kostnaden ved å bruke varmebehandlede paller for å tilfredstille regelverket ISPM 15

  • Reduserer kostnaden for tapte paller

  • Reduserer vekt og maksimerer kubikk i container/beholder

Vennligst se video av vårt Palleløse Rollerforks system til venstre.

4 eller 8 gaffeltruck-tilbehør kan fjerne produktet fra pallevenderen og legger det i beholderen/containeren.

Vennligst se video av vårt Palleløse Multiforks system til venstre.

Vi har også perfeksjonert et hel-automatisk system for Palleløs lasting og håndtering av sekker i containere.

Vennligst se video av vårt Palleløse system for lasting og håndtering av sekker til venstre.

Fjernstyring av systemet

Mer informasjon om Palleløs Lasting/Håndtering

Med økende implementering av ISPM 15-regelverket er det destod mer attraktivt for våre kunder å redusere bruken av kostbare tre-paller. Vi kan nå tilby mange metoder for palleløs lasting og håndtering av produkter/varer inn i containere. 

Å sende varer på paller til destinasjoner der de blir manuelt losset, har alltid vært kostbart, og den eneste fordelen er den opprinnelige lastingen som gjøres. Hvis tre-pallene nå må møte ISPM 15, vil den ekstra utgiften rettferdiggjøre en nærmere evaluering av hvilke alternativer som finnes. Den økte kostnaden av tre vil bare forsterke dette argumentet. 

Det orginale Palleløse lastesystemet består av en 180 grader pallevender med innebygd mulighet for separat bevegelse av sideveggen. Pallen gripes og lasten vendes. En gaffeltruck utstyrt med en bred løfteplate, og mulighet for å dytte lasten av, mottar lasten fra den ene siden av pallevenderen og kjører inn i containeren for legge lasten fra seg. I mellomtiden vender systemet tilbake til utgangsposisjon og sender den tomme tre-pallen inn i et uavhengig pallemagasin.

Et enklere alternativ er å tilpasse bordet på pallevenderen slik at en tradisjonell gaffeltruck har adgang til å hente varene (gaffeltruck-tilbehør med 4-8 gafler).

Nyttig tilbehør til disse pallevenderne er den Nederlandsk-bygde Rollerforks. En tradisjonell gaffeltruck er utstyrt med to, tre eller fire av disse spesialtilpassede gaflene som er utstyrt med doble sett med små ruller. Den palleløse lasten plukkes opp fra pallevenderen og kjøres inn i containeren. Når gaffeltrucken rygger fungerer rullene i forskjellig retning der ett sett går bakover på gulvet av containeren mens det andre settet sørger for at lasten ruller fremover.

Med hvilket som helst av disse systemene har kunden fleksibilitet når det kommer til bruk av paller, som er nøkkelen til kostnadsbesparelser og til å gi kunden varene i den formen som er ønskelig.

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

Lørdag Stengt

Søndag Stengt

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien.

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

Kontakt oss

Telefon: 3550 3550

Epost: post@pallevender.no

Takk for din henvendelse! Melding er mottatt!

bottom of page