top of page

FS Pallevender

FS (Free Standing) Pallevender

FS er en frittstående 180° pallevender med enkelt klembord. Lastes og flyttes med gaffeltruck. FS-modellen har en kapasitet på 2 tonn og er tilgjengelig i 3 ulike størrelser. Kontrollsystemet er tilgjengelig som enten spaker, trykknapper, fjernkontroll eller automatisert, eller det kan tilpasses kundens behov.

Alle maskiner er som standard malt med to strøk av sink primer og et 2-komponent epoxy akryl topp-belegg. 

FS Pallevender er ideell for å håndtere varer pakket i esker, sekker eller hermetiske varer, og er allsidig nok til å håndtere alt fra yoghurt og kjeks til flaskevin eller sement. Bruk FS til å bytte fra tre- til plastpaller, for å håndtere skadede varer fra bunnen av stabelen eller for å oppnå mer fleksibilitet i distribusjon og bruk av paller. Vi kan bygge FS Pallevender i rustfritt stål eller med en rustbeskyttet overflate. 

Vennligst se video av vår FS Pallevender til venstre.

Mer informasjon om FS Pallevender

FS står for Free Standing, eller Frittstående pallevender som indikerer at den eneste installasjonen som kreves er en elektrisk tilkobling, og at selve maskinen er stabil under operasjon på grunn av sin egenvekt. Denne enkle og fremdeles mest populære pallevenderen er utstyrt med spakkontroller på en kort arm som vist i videoen over. Én spak opererer klem-funksjonen mens den andre svinger lasten mer enn 180 grader. 

Det finnes en rekke kontrollalternativer, inkludert manuell trykknapp, helautomatisk og fjernkontroll. FS-modellen er arbeidshesten i vårt utvalg av pallevendere, og  som det selges desidert flest av hvert år, flere enn de fleste andre modeller til sammen. Bordene er hevet over bakkenivå så den må lastes med gaffeltruck. Den er tilgjengelig i 3 ulike størrelser, spesialmodeller finnes der det kreves åpning større enn 2.20 m. FS er enkel å bruke, enkel å vedlikeholde og fremfor alt har den en veldig lang levetid. Mange maskiner er fortsatt i jevnlig bruk 15-20 år etter de ble produsert.

Den vil håndtere nesten hvilken som helst type palletisert last og kan utøve et svært høyt klemtrykk på glatte eller ustabile varer ved behov. Vår leverandør opprettholder et permanent lager av nye og brukte FS Pallevendere, tilgjengelig på veldig kort varsel.

 

FS Pallevender er ideell for å håndtere varer pakket i esker, sekker eller hermetiske varer, og er allsidig nok til å håndtere alt fra yoghurt og kjeks til flaskevin eller sement. Bruk FS til å bytte fra tre- til plastpaller , for å håndtere skadede varer fra bunnen av stabelen eller for å oppnå mer fleksibilitet i distribusjon og bruk av paller. Vi kan bygge FS Pallevender i rustfritt stål eller med en rustbeskyttet overflate. 

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

Lørdag Stengt

Søndag Stengt

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien.

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

Kontakt oss

Telefon: 3550 3550

Epost: post@pallevender.no

Takk for din henvendelse! Melding er mottatt!

bottom of page