top of page

RR Type 1 Pallevender

RR Type 1 Pallevender

RR Type 1 Pallevender er den mest "heavy duty" maskinen vi har, og er spesielt utviklet for å håndtere brede eller tunge laster. Hver eneste RR Type 1 Pallevender er produsert etter kundens krav/behov, men vanligvis med et dobbelt klemsystem og en kapasitet opp til 10,000 kg. Denne maskinen er ideell for vending av varer som er over 2 meter.

Alle RR Type 1-maskiner er som standard malt med to strøk av sink primer og et 2-komponent epoxy akryl topp-belegg.

Vi anbefaler alltid et automatisert kontrollsystem for RR Type 1, der en full sekvens startes kun ved en trykknapp. Maskinen vil ha en fast plassering hvor den er avsperret.

Vennligst se video av vår RR1 Pallevender til venstre.

Mer informasjon om RR1-modellen

RR-modellen fungerer på et helt annet prinsipp enn de andre modellene for 180 graders pallevending, der RR er en forkortelse for "Recline og Rotate". Denne metoden, der lasten er tippet 90 grader og sentralisert over et svingbord er ideell når man skal håndtere svært brede eller store varer. Den kan leveres med et enkelt eller dobbelt klemsystem i hvilken som helst bredde eller dybde. Kjeveåpningen kan tilpasses, men varer som håndteres i RR-maskinen er normalt ikke så høye. 

 

Typiske bruksområder vil være å snu stabler av stål 180 grader etter stansing eller overflatebhandling, håndtere støpte betongprodukter eller snu bunker med laminerte plater.

 

RR Type 1 leveres nesten alltid som et fullt automatisert og beskyttet system, skreddersydd for å passe til den enkelte brukers behov. Vår leverandør har produsert maskiner med kapasitet på opptil 10 000 kg og kan gå høyere enn dette hvis behovet oppstår. Dette er en maskin som er rettet mer mot rotasjon/vending av tunge laster/varer mer enn utskifting av paller, og det er ingen bedre metode for håndtering av brede og tunge varer. 

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

Lørdag Stengt

Søndag Stengt

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien.

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

Kontakt oss

Telefon: 3550 3550

Epost: post@pallevender.no

Takk for din henvendelse! Melding er mottatt!

bottom of page