top of page

Helse og Sikkerhet

Helse og Sikkerhet

Alle våre maskiner er i samsvar med viktige helse- og sikkerhetskrav (direktiv 2006/42 / EF) og er designet og produsert i henhold til gjeldende europeiske standarder og er derfor i samsvar med CE. 

 

Helse og sikkerhetspolitikk kan variere mellom selskaper og det kan være behov for og inkludere ekstra sikkerhetsalternativer. Vi vi alltid diskutere individuelle krav med våre kunder, og kan tilby mange ekstra tillegg som advarselslys, lydvarsel, sikkerhetsporter, nøkkelbrytere etc. 

Pallevender Sikkerhet

Alle våre pallevendere er utstyrt med grunnleggende stålnett (med mindre kunder spesifikt ber om å håndtere dette selv). For FS-modellen er denne sikringen festet til maskinen, forutsatt at kontrollene er i en sikker avstand vekk fra de beveglige delene. Operatøren bør ha klar sikt til maskinen, men være beskyttet mot maskinens bevegelse. 

Denne sikringen kan også monteres på FSDC og DD 1.25, men i mange tilfeller foretrekker kundene å omgi disse maskinene med gulvmontert sikring. Inngangen til maskinen kan beskyttes av fotosensorer som er knyttet til maskinens kontrollsystem. Hvis de brytes stopper maskinen umiddelbart. Noen kunder foretrekker fortsatt en fysisk port ved inngangen, selv om vi vanligvis anbefaler fotosensor. En port vil gjøre operasjonen langsommere og mindre effektiv, og er dessuten utsatt for skade i tillegg til at en port ikke har en økt sikkerhetseffekt.

De fleste maskiner selges med en eller annen form for "hands-on" kontroll. Forutsatt at operatøren er til stede ved maskinen skal det være fleksibilitet rundt sikringen av maskinen. Når det derimot er et automatisk kontrollsystem er det avgjørende at maskinen er plassert i et trygt og avsperret område. Våre maskiner har en plettfri sikkerhetshistorikk som vår leverandør og oss arbeider utrettelig for å opprettholde. Sikkerhet er omfattende dekket i håndboken som leveres med hver maskin, og våre ingeniører er alltid tilgjengelig for å diskutere sikkerhetsaspektet i detalj. Vi anerkjenner betydningen av sikkerhet. 

Åpningstider

Mandag - Fredag 08.00 - 16.00

Lørdag Stengt

Søndag Stengt

Adresse

Vi holder til på Kjørbekk industriområde i Skien.

Bedriftsvegen 64, 3735 Skien

Kontakt oss

Telefon: 3550 3550

Epost: post@pallevender.no

Takk for din henvendelse! Melding er mottatt!

bottom of page